Gyermekágyi hasmasszázsolaj

VAN
Raktárkészlet:
Gyermekágyi hasmasszázsolaj
2 600 Ft

Szülés utáni méhösszehúzódást segítő, kötőszövetfeszesítő, salaktalanító, izomerősítő masszázsolaj.

Gyógynövényes-fanyar, enyhén fás illatú.

  •  Ezek az olajok nagyon alkalmasak arra, hogy anélkül segítsék a méhösszehúzódását, hogy túl erős utófájásokat váltanának ki a többedszer szült anyáknál. Az olajkeverék arra is jó, hogy végbemenjenek a salaktalanítási folyamatok, és segíti a has bőrének és az izomzatának újra feszessé válását. A legfontosabb feladata azonban az, hogy méhseb gyógyulásában fejtsen ki jótékony hatást.
  • Nem csak a testi, hanem a lelki gyógyulási folyamatot is támogatja nem csak közvetlenül a szülés után, hanem akár hónapokkal később is. Sőt, gyakorlatilag bármikor segítségül hívhatjuk, ha meg akarjuk találni belső lényegünket.
  • Erős menstruációs vérzés esetén.
  • Hasi operációk után, belső sérülésekkor, sportmasszázsolajként nőknél és férfiaknál egyaránt alkalmazható.
  • Alacsony vérnyomású emberek az olajos üvegbe még 7 csepp rozmaringolajat tehetnek.
 A has masszírozását már az első napokban el lehet kezdeni, gyöngéd kézzel, mert a méh helyenként még érzékeny az érintésre, de minden gyermekágyi nap elteltével erősödhet a masszázs. Hasad az órajárásnak megfelelő irányba, csillagformában masszírozd, később keresztben, oldalirányból gyúrd át. Utána átlósan a bordaíveknél kezdve nyolcast formázva, két kézzel egyre lejjebb vándorolva. Befejezésképpen a csípőcsontokat kell körkörös mozdulatokkal, a csípő egyik oldalától a másik felé jól bedörzsölve.

 

Hatóanyagok: Grapefruit, rózsamuskátli, cickafark, borókabogyó, ciprus, körömvirág olaj, mandula olaj, napraforgó olaj, búzacsíra olaj

Ingredients (INCI): Calendula officinalis, Prunus dulcis, Triticum vulgare, Helianthus annuus seed, Citrus grandis, Pelargonium graveolens, Cupressus sempervirens, Juniperus communis, Achillea millefolium

Adatok
Cikkszám
18128522
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek