Bourette selyemkendők borogatáshoz - 1. méret (12x25 cm) 2 db

VAN
Raktárkészlet:
Bourette selyemkendők borogatáshoz - 1. méret (12x25 cm) 2 db
3 200 Ft

Bourette selyem kendő. Megnyugtatja az irritált, gyulladt bőrt.
Jó kiegészítője a borogatásoknak, borogatószetteknek, de önmagában is használható.

  • Kisebesedett babapopsira terítve igazi gyógyír a pelus alatt is. Problémától függően használjunk a selyemkendő alá a Rózsa-teafa balzsamot, Babaápoló krémet, Körömvirágkenőcsöt, Popsibalzsamot stb.
  • Zúzódás esetén kezeljük az érintett területet Feketenadálytő kenőccsel és/vagy Körömvirágkenőccsel és/vagy Immortella akut-spray-vel, majd borogassuk be a bourette selyem kendővel.
  • Csípés esetén is jó szolgálatot tesz ez a kendő, ha előtte Rovarcsípésolajjal kezeljük.
  • Fájó torok esetén kenjük be a torkot Angyalgyökérbalzsammal, vagy Kakukkfű-mirtusz balzsammal, tegyük rá selyemkendőt, majd egy másik kendővel rögzítsük, és e fölé pedig lehet még egy gyapjú sálat is kötni.
  • Izületi panaszok, izomfájdalmak esetén érdemes meleg pakolást készíteni úgy, hogy a selyemkendőre vagy túrót, vagy gyógyiszapot vagy meleg főtt krumplit teszünk, szépen becsomagoljuk, a fájó területet bekenjük pl. Kempteni olajjal, Árnika olajjal vagy Orbáncfű olajjal és rátesszük a meleg pakolást. Ezt letakarjuk és 15-30 percet pihenünk.
  • Láz esetén pulzusborogatást is készíthetünk úgy, hogy a selyemkendőt hűvös vízbe mártjuk, kicsavarjuk, a csuklók köré tekerjük, rátekerünk egy száraz kendőt, 10-15 percig rajtahagyjuk, az egészet 2-3x megismételjük. Csak akkor alkalmazzuk, ha már a láz nem megy feljebb, azaz ha a beteg nem vacog.
  • Bármilyen jellegű egyéb borogatásnál is kiválóan használható a Stadelmann Aromakeverékekkel együtt.
Adatok
Cikkszám
08256578
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!