Babák testközelben – Minden, amit a babahordozás előnyeiről és a hordozóeszközökről tudni szeretnél

-20%
Előrendelhető
Babák testközelben – Minden, amit a babahordozás előnyeiről és a hordozóeszközökről tudni szeretnél
3 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 190 Ft

A testközelség létfontossága, a hordozás tudományos alapjai, hasznos tanácsok, eszközök és útmutatók. A babahordozás különlegesen érthető módon kerül új megvilágításban Dr. Eveiln Krikilionis segítségével. Gyönyörű fotókkal, kivehető melléklettel!

Részletek

Kivehető melléklettel megjelent Dr. Evelin Kirkilionis alapműve a testközelség fontosságáról, és a hozzá kapcsolódó babahordozásról.

A testközelség óriási szerepére világít rá a könyv, anatómiai, idegrendszeri fejlődés, mozgásfejlődés és pszichés érés szempontjaiból és hogy mindezt hogyan könnyítheted meg a babahordozás által. Mire kell figyelni a hordozóeszköz megválasztásánál, valamint kendőkötési útmutató melléklettel segítve a kismamákat, papákat.

“Ez a könyv a hordozás /nem cipelés!/ kifinomult és tapasztalatilag sokszorosan ellenőrzött gyakorlatának szinte lexikonja. Igényességét tükrözi, hogy a hordozás tudományos hátterét is megvilágítja, gondosan részletezve mit jelent a hordozó test „kötelékében” lévő babának ez az állapot, még az optimális csípőizületi fejlődés szempontjából is!

Az édesanyák, kismamák, sőt a baba fogadására készülő anyukák ebből a könyvből minden kérdésükre választ kapnak. Miért, mikor, hogyan, melyik lehetőséget választva kezdjük el a babahordozást. Minden fontos gyakorlati tudnivalót megismerhetnek belőle.

Aki úgy dönt, hogy vállalja a páratlan értékek hozamával járó babahordozást, annak sem a könyvtárából, sem a tudásának tárából nem hiányozhat ez a könyv. Boldogságos felhasználást kívánok minden kedves anyukának, apukának, szülőnek, gyermekszerető nevelőnek!”

Prof.Dr. Bagdy Emőke ajánlásával

A könyv képeit magyar édesanyák és gyártók fotóival bővítettük

Evelin Kirkilionis
Babák testközelben – Minden, amit a babahordozás előnyeiről és a hordozóeszközökről tudni szeretnél
Kiadó: Mamami könyvek, 2020
Terjedelem: 152 oldal + melléklet a hordozókendők különböző kötésmódjairól

Adatok
Cikkszám
9786150096315
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!