Szülésillat (Nőiségolaj, afrodiziákum)Termékleírás

E nőiesen édes illatjegy ellazulást és harmóniát hoz magával minden élethelyzetben, ha arról van szó, hogy át szeretnénk élni a nőiességünket és az érzékiségünket. Ilyen élethelyzetek lehetnek a szülés, szerelmes együttlét, stb.

A keverék nyugalmat, lelki elmélyülést és harmóniát áraszt.

  • Várandósság alatt is használható, illetve szüléshez, hogy a leendő anyák és apák ráhangolódhassanak a szülővé válás előttük álló eseményére. Segíti az egyenletes légzést, és  testünk jobb érzékelését.
  • Csoportmunkáknál, szülésfelkészítő tanfolyamokon, szülőszobán bátran alkalmazható illatlámpában, akár más illóolajok hozzáadásával is.
  • A szüléstől függetlenül ez a keverék a fürdővízben vagy a masszázsolajban afrodiziáló hatást képes kifejteni. Talán felkelti a gyermekek utáni vágyat is, és még a termékenységi hormonok képződését is segítheti.
  • Szülés utáni használata segíti a szülésélmény feldolgozását. Szerencsétlenül lezajló szülések esetén pedig van esély arra, hogy a szülők megbékéljenek és újra megtalálják szerelmüket.
  • Gyömbér- vagy nagyon kis mennyiségű borsmentaolaj alkalmazásával a keverék férfias, tüzes jegyet kap.

 

Fontos információ:

Várandósság és szülés esetén alkalmazása nagy odafigyelést és szakértelmet kíván! Adagolása kis mennyiségben ajánlott!

Használata előtt mindig végezzünk bőrpróbát a könyökhajlatban!

 

összetevők: Benzoé sziám, grapefruit, jázmin, linaloefa, mandarin, rózsa, rózsafa, szantálfa, ilang-ilangINCI spray 50ml: Benzoé sziám, grapefruit, jázmin, linaloe-bogyó, linaloefa, mandarin, rózsa, rózsafa, szantálfa, ilang-ilang, narancs-, rózshidrolatum, Ethanol

 

További információk

Súlynincs feltételhez kötve
Kiszerelés

, ,

1 értékelés a termékre: Szülésillat (Nőiségolaj, afrodiziákum)

  1. Heéger

    Nagyon szeretem! A várandósság utolsó napjaiban már párologtattam itthon, ezért a szülőszobában nagyon otthonos érzésem volt a társaságában. A szülésznőmnek is nagyon tetszett az illata!

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed


(1 vásárlói értékelés)

4,400 Ft13,200 Ft