Jojobaviasz, 50 ml



Termékleírás

Stadelmann-féle Jojobaviasz

Ez az olaj, amely szilárd formájában viasz, tulajdonképpen nem a növényi olajokhoz, hanem a viaszokhoz tartozik. A bőrápolásnak azonban szilárd alkotóeleme. A folyékony viasz körülbelül három évig őrzi meg minőségét. Illata a majdnem semlegestől a gyengéden mogyorósig terjed. A növényi viasz stabilizálja és szabályozza a bőr nedvességköpenyét, és erősíti a kötőszöveteket. Könnyen behatol a bőrbe, és védi azt. A jojobaviasz a természetes parfümök ideális bázisolaja.

• regenerálja a bőrfelszínt védő hidrolipid-emulziót
• felszíni nedvességmegkötő, tartósan hidratáló hatású
• bőrpuhító
• kiemelkedő fény- és oxidációstabilitással bír
• könnyen eloszlatható, jól felszívódó,
• alapolajnak minden bőrtípus ápolására
• kiemelten a zsíros, pattanásos bőr ápolására
• kiemelten az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr ápolására
• a finom bababőr ápolására
• stabil alapolajnak arc- és testápoló emulziókba (pl. krémek, tejek, kenőcsök, balzsamok, fluidok, arctisztítók, sminklemosók)
• olajkeverékek oxidációs stabilitásának növelésére (pl. masszázsolajok, arcolajok, hajolajok, oleogélek)
• illóolajkeverékek vivőolajául (pl. parfümkészítéshez)
• napvédő és napozás utáni készítmények olajkomponensének
• borotválkozás utáni balzsamokba
• babaápolási készítményekbe (pl. popsibalzsamok, popsikrémek, testápolók)
• hajápolási készítményekbe (pl. samponok, hajbalzsamok, hajolajok, hajvégápolók)
• dekorkozmetikumokba (pl. alapozók, rúzsok, ajakápolók, szájfények, alapozók, BB krémek)
• dezodorokba (pl. golyós és krémdezodorok)

Hideg sajtolás a jojobadióból

INCI: Prunus amygdalus dulcis oil

További információk

Súly45 g

Vélemények

    Még nincsenek értékelések.

    Mondd el a véleményed elsőként: “Jojobaviasz, 50 ml”

    

    3,200 Ft

    Előrendelhető