Babaápoló olaj megviselt bőrreTermékleírás

Babaápoló olaj megviselt bőr kényeztetésére, koszmóra, idős, beteg emberek ápolására.

Ez a zsíros olajkeverék nem csak a babáknak jó: minden embernek jótétemény a megerőltető élethelyzetekben.

 • E babaápoló olaj eredetileg olyan gyerekeknek készült, akiknek már életük első heteiben irritációnak volt kitéve a bőrük.  Azok az anyák használhatják ezt az olajkeveréket gyermekük bőrének ápolására, akik ugyan szeretik a rózsa illatát, de elsősorban nem a rózsa illatjegyét akarják érezni. Ezzel a testápoló olajjal természetesen a nagyobb testvérek is szívesen bekenetik magukat.
 • A római kamilla illatkomponense által ez az olajkeverék enyhén fanyar és gyógynövényes jegyet kap. A zsíros hordozóolaj az olívaolajban macerált körömvirágokkal és a ligetszépe hozzáadásával jót tesz az érzékeny bababőrnek, jól bemasszírozható és elősegíti az irritált testrészek gyorsabb gyógyulását.
 • Lazítóan hat és nyugtat olyan ideges és stresszes élethelyzetekben, mint amilyeneket a babák is átélnek.
 • Használható ricinusolaj helyett, ha a kicsik koszmósak. Esténként jól olajozzuk be a gyermek fejét, hagyjuk, hogy beszívódjon az olaj egy sapkácska alatt, és a következő reggel óvatosan fésüljük ki a leoldódott varrt.
 • Ezt a testolajat az egész család használhatja ápoló olajként. Az olajkeverékből 1 evőkanálnyit 2 evőkanál mézzel elkeverve lazító családi fürdőt készíthetünk.
 • Különösen jó hatású idős vagy beteg emberek bőrének ápolására.
 • Ez az olajkeverék segít túl sok inger, túlzott megerőltetés és túlterheltség esetén, valamint kezdődő gyomornyálkahártya-irritációnál. Ezekben az esetekben ajánlott 5 csepp Rómaikamilla-olajat hozzáadni jojobaviaszban. (10%-os).

Összetétel: Római kamilla, körömvirág olaj, napraforgó olaj, ligetszépe olaj

(INCI): Calendula officinalis, Olea europaea, Helianthus annuus seed, Oenothera biennis, Rosa damascena,  Anthemis nobilis; Geraniol, Citronellol, Farnesol

További információk

Súlynincs feltételhez kötve
Kiszerelés

, ,

Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  Mondd el a véleményed elsőként: “Babaápoló olaj megviselt bőrre”

  

  1,300 Ft5,700 Ft