Has- és mellborogatás felnőtteknek - 3. méret méret: M/L, (27x146cm)

Előrendelhető
Has- és mellborogatás felnőtteknek - 3. méret méret: M/L, (27x146cm)
24 200 Ft

A melegítő pakolás illetve a nedves-meleg borogatás segíti az ellazulást.

Megkönnyíti az elalvást pocakproblémák esetén is.

Enyhítő mellkaspakolásként is hatékony.


Így készítsünk has- és mellkasborogatást:

A has- és mellkasborogatás bevált módszer a természetes ápolás területén. Egészen kis kortól alkalmazható a jó közérzet megteremtésére és az immunrendszer támogatására. A testünk közepének gyengéd körbeburkolása erősítően és nyugtatóan hat testre és lélekre egyaránt. Egy lazító és alváskönnyítő hasborogatás éppúgy hatásos, mint a köhögéscsillapító mellkasborogatás megfázáskor. A méhviaszborogatás vagy az olajos borogatások gyengéd meleget biztosítanak. A borogatást addig hagyhatjuk fent, ameddig jólesik. Kisgyermekeknél kezdhetjük illóolajos bemasszírozással és száraz melegítő-borogatással. Az illóolajas borogatáskor a dunszthatás növeli az illóolajak hatékonyságát ezért nagyon takarékosan bánjunk az aromaolajokkal!

1. változat

A kezelni kívánt területet kenjük be a választott illóolajkeverékkel, mint például a Kömény-édesköményolajjal vagy a Kakukkfű-mirtusz balzsammal.

A borogatás hőmérsékletét figyelmesen kell megválasztani, gyermekeknél a pakolás hőmérséklete nem térhet el jelentősen a gyermek aktuális testhőmérsékletétől.

2. változat

Közkedvelt a méhviaszborogatásunk ugyancsak olajos bemaszírozással együtt alkalmazva. Ezeket testhőmérsékletűremelegítjük, majd a bőrre helyezzük és a Has-és melkasborogatással rögzítjük.

A külső kendő lezárja a borogatást, de külön is alkalmazhatjuk, hogy melegséget és védettséget biztosítson a gyermeknek. Használhatjuk közvetlenül a testen illetve az alsóruházat fölött is.

3. változat

A lenvászon zsákocskát a kiválasztott anyaggal pl. túróval, gyógyfölddel, szénavirággal , gyógynövényekkel vagy gyógygyapjúval tölthetjük, illetve olajos, illóolajos borogatásként is használhatjuk

Az Ön személyes jó érzése határozza meg a hőmérsékletet, a választandó betétet és a felhasználási időt. A személyes egészségügyi kérdéseit egyeztesse kezelőorvosával, gyógyszerészével vagy természetgyógyászával. A leírt felhasználások a mi javaslataink, melyek személyre szabhatóan változtathatóak.

Tartalmaz:

Tölthető lenzsákocska
Bio pamutkendő
Külső, kétrétegű kendő (belső biopamut plüss réteggel)
Tépőzár

 

Ideális kiegészítője a

  • Stadelmann Aromakeverékekkel készített pakolásoknak, mint az
  • Édeskömény-kömény olajas vagy
  • Kamilla-édeskömény olajas vagy a
  • Lazító testolajas borogatásoknak valamint a
    megfázásra javasolt aromakeverékeknek és méhviasz pakolásoknak.

 

Tisztítás: A külső kendő 40 °C-on gyapjúprogramon vagy kézzel mosható. A tépőzárat mosáskor mindenképpen zárjuk. A nedves külső kendőt rázzuk ki, igazítsuk formára és szabad levegőn szárítsuk meg. A belső kendők 60°C-on moshatók.

Adatok
Cikkszám
09933101
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!