Zsálya-ciprus (tejapasztó)

VAN
Raktárkészlet:
Zsálya-ciprus (tejapasztó)
10 ml
2 900 Ft

Zsálya-ciprus olaj elválasztás idején a tej elapasztására vagy szoptatás alatt a tejmennyiség csökkentésére.

Friss, tiszta, gyógynövényes illatú olaj, mely segíti a tej elapasztását segítő hűsítő és összehúzó kezeléseket vagy  csökkenteni a tejmennyiséget.

  • Szoptatás után óvatosan olajozza be a melleit ezzel az aromakeverékkel. Ne masszírozza be, mert az csak serkentené a tejtermelést!
  • Túrópakolás: Szoptatás után mindkét mellénél dolgozzon be 1 teáskanálnyi olajat körülbelül 5 evőkanál hideg vagy szobahőmérsékletű túróba, és a masszát kenje késhegynyi rétegben eszenciás borogatásra. Csomagolja be, tegye a mellére, és rögzítse pamutkendővel. Csak akkor vegye le, ha a túró már kiszáradt és morzsálódik. A kezelést többször ismételje meg
  • Hideg vizes borogatás: Eszenciás borogatást először spricceljen be Borsmentahidrolátummal, majd itassa át körülbelül 1 teáskanálnyi olajjal, tegye a mellére, rakjon rá hideg vizes anyagot, és takarja be száraz pamuttörülközővel. Addig hagyja rajta, míg az olaj felszívódik, illetve a borogatás megszárad.
  • Ha lassan, fokozatosan választ el, vagyis ha pár naponta hagy el 1 szoptatást, akkor ezen étkezések után a mellek óvatos beolajozása is segíthet. A szoptatások közti hosszú szünetekben újra és újra kenje fel vagy fújjon rá olajat, de ne masszírozza a melleket, mert az újra serkentené a tejtermelést!

 

Összetevők: Ciprus-, citrom-, nanamenta-, zsályaolaj; aloe vera repceolajban

(INCI): Canola oil/Glycine soja oil, Aloe barbadensis extract, Salvia officinalis oil, Cupressus sempervirens oil, Mentha viridis leaf oil, Citrus medica limonun oil,  Limonene, Linalool, Citral

Adatok
Cikkszám
18128367
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek