Toby Hemenway: Gaia kertje − Útmutató a házi permakultúrához

-20%
VAN
Raktárkészlet:
Toby Hemenway: Gaia kertje − Útmutató a házi permakultúrához
8 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

7 120 Ft

A szerző Gaia kertje című könyve hiánypótló mű, a permakultúra alapvetése. Immár a hazai kertművelőket is szebb, bővebben termő kertek létrehozásához segíti hozzá – számításba véve és felhasználva a természet természetes intelligenciáját. Érzékletesen mutatja meg, teszi érthetővé, miként teremthető könnyen életteli kerti ökoszisztéma együttműködésre alapozott növényközösségek összeállításával, amelyek így több feladatot láthatnak el hatékonyan.

A magyar fordítás az átdolgozott és bővített, második amerikai kiadás alapján készült. Az elsőhöz képest a városi permakultúráról szóló fejezettel egészült ki, amely elsősorban a nagy- és elővárosokban élő, nagyon szűkre szabott termőhellyel gazdálkodóknak szól. A könyv egésze igyekszik olyan környezethasználati eszközöket nyújtani, amelyekkel önellátóbbak lehetünk,  csökkenthető ökológiai lábnyomunk – egyúttal segíthetnek megóvni, vagy akár növelni is az egyre inkább veszélyeztetett vadvilág élőhelyeit.

A Gaia kertje az ökologikus vagy permakultúrás tájépítésbe igyekszik betekintést nyújtani. Nem afféle termesztési alapvetés kezdő kertészek számára, hanem néhány új, vagy éppenséggel kevéssé ismert ősi technika és fogalom – a hobbikertész számára is érthető, jól használható formában való  – bemutatására tesz kísérletet.

Adatok
Cikkszám
9786155648014
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!