Jázmin (1%) jojobaviaszban, 10 ml

VAN
Raktárkészlet:
Jázmin (1%) jojobaviaszban, 10 ml
3 100 Ft

A jázminolaj virágos, nehéz és édes illata, melyet a jázminbokor kis, intenzíven illatozó virágaiból nyernek, mámorítóan és igézően hat fér­fira és nőre egyaránt.

Erotikus-édes illatának erősen lazító, erotizáló és fájda­lomcsillapító hatása van. Ezt az olajat alkalmazzák görcsös fájdalmak esetén az urogenitális területen. E hatásterület nemtől független, az olajat férfi és nő egyaránt használhatja húgyúti problémák kezelésére, vala­mint frigiditás és impotencia esetén, amennyiben az illetőnek tetszik ez az édes illat.

A fürdőkádban a szülő nők néhány csepp Jázminolajtól jojo­ba­viaszban (10%-os) jól el tudnak la­zulni, és szü­lé­si fájdalmuk elvi­selhető lesz. A szülőszoba jáz­min­illattól női­es-virágos hangulata a technikát háttérbe szorítja, és a szülő nő iránti fi­gyel­met újra előtérbe helyezi. Segítségével minden nő át­ad­hatja magát a szülés, a szoptatás vagy a szexualitás élve­zetének.

A jázminolaj erősen stimulálóan hat a hipofízisre, mely többek között a nemi hormonjainkat irányítja. Ezért depresszió, szorongás és álmat­lan­ság ke­zelésére egyaránt alkalmazható, sőt minden női, hor­mo­nális ere­de­­tű átmeneti helyzetben, tehát nemcsak a szülésnél, hanem pre­menst­ru­ációs szindrómánál és a változókor előtti években is.

 

összetevők: jázmin (india, abszolút, virág) 10%, jojobaviasz

(INCI):
Simmondsia chinensis seed oil, Jasminum officinale oil
Természetesen tartalmaz: Linalool, Citral, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate

Adatok
Cikkszám
16907630
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek